Bedrijvengids Born

Het viersterren Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een wellnesshotel met 59 hotelkamers, 4 multifunctionele en vernieuwde vergaderzalen, een gezellig restaurant met aangrenzend terras en sfeervolle hotelbar. Het moderne wellnesscomplex beschikt over diverse sauna’s en baden. U kunt hier ook terecht voor heerlijke wellnessbehandelingen zoals massages, hamam en lichaamsbehandelingen!


Lees verder..

Openingstijden:

Ma 08:00 tot 18:00uur
Di 08:00 tot 18:00uur
Wo 08:00 tot 18:00uur
Do 08:00 tot 18:00uur
Vr 08:00 tot 18:00uur
Za 09:00 tot 17:30uur
Zo Gesloten

Wat ooit begon als café is uitgegroeid tot een levendige tapasbar. Dat maakt Auw Pastorie Born de perfecte lokatie voor een avond uit. Een borrel aan de bar of een avond lang tafelen. De moderne inrichting, vriendelijke bediening en Spaanse kwaliteitsproducten, doen je geloven dat je op vakantie bent.

Het Wit Huys is een volledig gerenoveerde, karakterstieke jaren-30 woning.

In het prachtige Limburgse landschap en gezellige omgeving, met diverse restaurants, winkels en andere faciliteiten vindt u Het Wit Huys.

Wij bieden een Short Stay en B&B met 4 studio’s.


Lees verder..

Welkom bij Beauty ReBorn, instituut aan huis met een passie voor beauty en voeding. De combinatie heeft mij altijd geïnteresseerd, omdat de juiste balans tussen voeding en huidverzorging de weg naar natuurlijke schoonheid is. Als je je goed voelt heeft dat een direct effect op wat je uitstraalt.

In een verbouwde woonboerderij op het smalste stukje van Limburg, hebben wij ons Bed and Breakfast, B&B De Gete. Wij zijn no nonsens mensen die u graag laten meegenieten van de charme van het Limburgse buitenleven.

De rust, de ontluikende natuur of de goede bereikbaarheid naar diverse steden zijn aspecten die u bij ons kunt vinden. Buiten de luxe kamers heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de grote tuin welke een hobby is van gastvrouw Anjo.


Lees verder..

Sasje’s Bloemenboetiek & Kadoshop is een eigentijdse bloemist in Born, die gespecialiseerd is in boeketten, bloemstukken, rouw- en bruidswerk en versieringen voor evenementen, zowel particulier als ook zakelijk.


Lees verder..